Togreiser i Europa

Vi tilbyr togreiser for deg som har lyst til å utforske Europe via jernbaneskinnene. Er du interessert i å togloffe eller vil gjøre togreisen til en del av ferien din, så er dette den perfekte reisemåten. Dessuten reiser du mer bærekraftig når du drar på togferie. 

Vi har Interrailkort til 31 land rundt om i Europa med mulighet til å reise ubegrenset med jernbanen. Med dette kortet – eller togpasset – planlegger og skaper din egen reise slik at den blir akkurat som du vil. Velg et kort for fleksible reisedager eller et kort for sammenhengende reisedager, avhengig av hva du er ute etter. 

Er du nysgjerrig på Storbritannia? Da skal du bestille et BritRail-togpass og kombinere flere fantastiske reisemål i for eksempel England, Wales og Skottland. Det fins flere forskjellige togpass å velge mellom, og noe for ethvert behov. 

Velkommen til å bestille togeventyret ditt hos oss!

Upptäck Europa med tåg.
Tåg i Manchester.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.