Storbyferie New York {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 4 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

New York - The Big Apple

Ta en weekendreise til New York og stig inn i denne evig summende byen som stolt viser fram sine mange signaturer; en neonpulserende Times Square, gule taxier som suser langs Fifth Avenue og skyskrapere hvis betydelige høyde framkaller nakkesperre hos ivrige nyankomne på gatenivå. Men bak hvert gatehjørne venter også nye, mer private opplevelser: gedigne pannekakefrokoster på diners i Midtown, morsom shopping i SoHos gamle bohemkvarter, trivelige barer i East Village. Det tar litt tid å skape sine egne New York-rutiner, men er verdt det.

Planlegg derfor storbyferien din i New York godt. Unn deg noen av byens høydepunkter, slapp så av med herlig shopping og gode restauranter. Et smart tips:
+

Forhåndsbestill billetter hjemmefra! 

Ta heisen opp til 86. etasje i Empire State Building og få en uforglemmelig utsikt over byen. Museer du ikke bør gå glipp av, er Metropolitan Museum of Art, Guggenheim og American Museum of Natural History. Hopp på fergen Staten Island Ferry og få en perfekt utsikt til Frihetsgudinnen og Manhattans skyline. Blir du trøtt i beina, tar du en piknikpause i Central Park eller i High Line, en frodig park som har vokst fram på et nedlagt jernbanespor i Meatpacking District.

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Valgt fly
STORBYFERIE NEW YORK. FLY / 4 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.