Pakkereise New York {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 7 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

New York - verdens hovedstad

Bestill en pakkereise til New York – metropolen hvis bankende hjerte sjarmerer de fleste. The Big Apple har like mange sider som Manhattan har avenyer — høylytt, glitrende, vibrerende, men også behagelig avslappet. Ta for deg bydel for bydel eller, hvis du ikke har flere uker på deg, kom tilbake år etter år.

For en førstegangsbesøkende er det så klart flere klassiske severdigheter som peker seg ut: Empire State Building, Times Square, Metropolitan Museum of Art, Frihetsgudinnen — for å nevne noen.

Du som vil oppleve den lokale pulsen i New York framfor de mange turistklisjeene, bør holde deg på nedre del av Manhattan i de koselige bydelene Soho, East-, West- og Greenwich Village samt Chelsea med det spennende området
+

Meatpacking District.

Et hett tips for deg som har bestilt en pakkereise til New York og dermed blir litt lenger, er å utforske Brooklyn på den andre siden av East River. Lei en sykkel og tråkk over Brooklyn- eller Williamsburg Bridge til New Yorks “andre” sentrum, Williamsburg, med sine mange second-handbutikker, kafeer, gallerier og barer med koselige bakgårder. En uslåelig måte å få seg hele New York på er å bestille en helikoptertur over byen. 

Vekslingskurs

1 USD / 8,93NOK

Valgt fly
PAKKEREISE NEW YORK. FLY/ 7 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.