Storbyferie Budapest {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 3 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Budapest

De som reiser til Budapest for første gang, blir vanligvis mektig imponert. Ungarns hovedstad er verdensberømt blant annet for sine tradisjonelle badeanlegg og sin billige shopping.

Når du reiser på storbyferie til Budapest, bør du unne deg å besøke en av byens mange ruinbarer. Barene ligger i forlatte lokaler, og her kan du drikke billig øl og mingle med lokalinnbyggere.

Etter en pubkveld med en etterfølgende lang sovemorgen kan det være deilig å røre litt på seg og reise til Margitsziget, en øy som ligger mellom de to bydelene Buda og Pest. Her finner du en gummidekket én-spors løpebane på 5 kilometer — en perfekt runde å innlede en weekend i Budapest med!

Ta en spasertur langs
+

Donau og stopp opp for en iskrem eller en cocktail. Begge deler selges fra små kiosker, og prisen ligger naturlig nok betydelig under norsk nivå. For en litt annerledes shoppingopplevelse er loppemarkedet Ecseri használtcikk et godt valg. Omgivelsene er kanskje ikke de vakreste, men her kan man virkelig gjøre spennende kupp! 

Bestill reisen din til Budapest og opplev alternative kroer og klubber, koselige vintagebutikker og vakre bygninger.

Vekslingskurs

1 HUF / 0,03NOK

Valgt fly
STORBYFERIE BUDAPEST. FLY / 3 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.