Annonse:

Storbyferie Berlin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 3 Hotellnetter / 2 pers

Søk fly + hotell

Weekend i Berlin

Berlinerne er kjent for å ha en underfundig humor. Spør bare det nygifte paret som ba hotellresepsjonisten bestille bord til dem. Da de ikke hadde klart å ta øynene fra hverandre under hele oppholdet, bestemte han seg for å sende dem til Unsicht-Bar, restauranten der man spiser i totalt mørke. Paret fikk seg både en skikkelig overraskelse og en heftig opplevelse.

Vil du se skikkelig hjemmevant ut i Berlin, hopper du over sightseeingbussene og tar i stedet lokalbuss nummer 100. Smidig og billig bringer den deg til byens klassiske severdigheter. Med det avklart er det på tide å oppdage alle kule ting man kan gjøre i Berlin. En tur till Prenzlauer Berg er et must. Bydelen er hipp og avslappet på samme tid, med sin bohemske atmosfære og sine annerledes
+

kafeer. Etterpå kan du jo shoppe i vei i Kreuzberg, der du både finner vintagebutikker og oppdager nye og alternative designere.

Dårlig vær? Da passer det å sjekke ut noen av byens mange museer. Hvorfor ikke gå under jorden i det unike Unterwelten-Museum og utforske Berlins underjordiske verden av tunneler og bunkere? Når natten senere nærmer seg, kryper ikke berlinerne på noen måte til sengs, og etter en runde på de trendy barene langs Weserstrasse er også du klar til å kaste deg ut blant Berlins mange hotte klubber.

 

 

-
Valgt fly
STORBYFERIE BERLIN. FLY / 3 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.