Storbyferie Berlin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 3 Hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Berlin

Har du lyst til å bli kjent med Europas kulturhovedstad nummer én, bør du bestille en storbyferie til Berlin. Her får du kultur, historie og ubegrenset shopping pakket inn i vakkert tysk gavepapir.

Byen har en sterk historie, som er synlig overalt. Gatesteinene som markerer hvor Berlinmuren gikk, er et typisk eksempel. Vil du se litt reisevant ut, hopper du over sightseeingbussene og tar i stedet lokalbuss nummer 100. Smidig og billig tar den deg med til byens klassiske severdigheter, som restene av muren, det jødiske museet, Alexanderplatz og tv-tårnet Berliner Fernsehturm. Berlins mest berømte symbol, Brandenburger Tor, finner du i enden av paradegatan Unter den Linden.

Av museene er Checkpoint Charlie Museum og DDR Museum to klare favoritter.

Eller hvorfor
+

ikke gå under jorden i unike Unterwelten-Museum og utforske Berlins underverden av tunneler og bunkere? Dessuten blomstrer byens betydelige kreativitet og kunstnerliv hele året, og du kan finne kunstgallerier overalt.

Den lengste gaten, Kurfürstendamm, ligger sentralt og er en shoppingfavoritt. Her finner du begge de store kjedene, kafeer og kreativ gatekunst. Byens mest eksklusive shopping finner du ved Friedrichstrasse. Velg området Kreuzberg hvis du er ute etter vintagebutikker eller vil oppdage nye og alternative designere. En annen bydel å planlegge shopping i er hippe Prenzlauer Berg med sin bohemske atmosfære og sine særpregede kafeer. Etter en inspirerende dag i den tyske hovedstaden kan du jo avslutte med en middag på en Michelin-oppført restaurant og om ønskelig kaste deg ut i byens rike uteliv.

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE BERLIN. FLY / 3 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.