Luksusweekend Berlin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 3 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Utvalgt luksus

Å bo på luksushotell i Berlin betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene og kombinert dem med våre beste flypriser — og vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

Berlin lokker med et bredt kulturtilbud, inklusive museer og severdigheter som Berlinmuren, Brandenburger Tor, Berlinkatedralen, Alexanderplatz og tv-tårnet Berliner Fernsehturm. Shopping er en annen god grunn til å reise til denne hippe byen. Vil du komme hjem med en ny og mer luksuriøs garderobe, skal
+

du besøke butikkene rundt Friedrichstrasse. Du kan også planlegge et besøk på det berømte varehuset KaDeWe, der du kan ta et glass champagne mellom shoppingstuntene. Avslutt gjerne dagen på en av de mange Michelin-godkjent restaurantene eller nyt utsikten fra en takbar over et glass vin.

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
LUKSUSWEEKEND BERLIN. FLY / 3 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.