Storbyferie Istanbul {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 4 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Istanbul

Istanbul er Europas port mot Orienten og stedet der øst møter vest. Vannpiper, ferske fiken og koranbord kan du finne i stabler side om side med Gucci-, Benetton- og silkeprodukter i byens mange basarer. Mest berømt er Den store basar, men andre kan også anbefales. Er du i byen på en tirsdag, dra over til den asiatiske siden og handle i Kadiköy eller besøk lørdagsmarkedet Bakirköy. Er du god til å prute, blir det skikkelig billig.
Under et besøk i Istanbul er det mye interessant du kan gjøre. Ta bussen ut til Belgradskogen og vandre under vakre løvtrær, eller sett deg på en jazzklubb og lytt til livemusikk. Sofiakirken er for øvrig verd et besøk tross sin status som i overkant populær severdighet. Med sin utvikling
+

fra kirke til moské til museum gir den imponerende bygningen et interessant innblikk i Det osmanske rikets utvikling.
Hopp over de klassiske restaurantene til fordel for typisk tyrkisk gatemat med ferske råvarer fra kvinnenes marked, Kadinlar Pazari — det er både billig og godt!
Ved Sultanahmet finner du Yerebatan Saray som er et underjordisk palass bygget rundt enorme cisterner som en gang i tiden forsynte byen med vann. I dag er stedet et museum og — takket være sin utrolige akustikk, også konsertlokale.

 

 

Valgt fly
STORBYFERIE ISTANBUL. FLY / 4 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.