Luksusweekend Istanbul {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Luksusweekend i Istanbul

Å bo på luksushotell i Istanbul betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene og kombinert dem med våre beste flypriser — og vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

I tillegg til å bo bra i Tyrkias pulserende hjerte kan du ”lukse opp” oppholdet på ymse vis. Å gå på restaurant her er rimelig, og det er mye godt å smake på! Hvorfor ikke bli med på et hyggelig middagscruise og se solen gå ned over Bosporos? I basarene
+

kan du kjøpe smykker, ikke minst av gull – enten til deg selv eller noen du er glad i. Trenger du å koble av? Å gå på tyrkisk bad, hamam, er som balsam for kropp og sjel. En annen måte å få litt hverdagsluksus på er å slappe av med en kopp varm tyrkisk te og en dose tyrkisk godteri. 

Vekslingskurs

1 TRY / 1,86NOK

Valgt fly
LUKSUSWEEKEND ISTANBUL. FLY / 3 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.