Storbyferie Praha {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 3 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Praha

I Praha er det populært å rusle rundt i snirklete smågater og over historiske broer. Men hvis du ønsker å få et litt nytt og annerledes perspektiv på byen, kan du ta deg opp til takterrassen på Hotel U Prince og nyte en herlig middag med utsikt over gamlebyen og Slottet. Av de mange gode ting å gjøre i Praha er noe av det beste å unne seg en skikkelig god tsjekkisk øl, og da helst i en av deres utallige ølkneiper.

For å finne en ekte tsjekkisk ølkneipe bør du lete bortenfor puber og barer med et prangende ytre og i stedet være på utkikk etter skilt med ordene ”Pivnice” (brasserie) eller ”Hospoda” (tsjekkisk pub) og være forberedt på et betydelig mer rustikt miljø enn i
+

Norge. Mange steder kommer ølet på bordet uten at du behøver bestille og fortsetter deretter å serveres til du ganske enkelt sier stopp eller legger ølbrikken på glasset.

 

 

Vekslingskurs

1 CZK / 0,41NOK

Valgt fly
STORBYFERIE PRAHA. FLY / 3 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.