Luksusweekend Praha {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 3 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Luksusweekend i Praha

Å bo på luksushotell i Praha betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene og kombinert dem med våre beste flypriser — og vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

I tillegg til å sove godt i vakre omgivelser kan du rusle i romantiske smågater, besøke ølstuer og hygge deg rundt Vaclavplassen. I denne tsjekkiske perlen har du dessuten råd til å spise treretters flere dager på rad! Et tips er å ta deg et middagscruise på elven
+

Moldau for å oppleve Prahas sjarm fra en annen kant. Vil du gjøre ferien enda mer minneverdig? Hvorfor ikke fri til kjæresten på  Karlsbroen eller foran verdens største slott, Prahaborgen? Har du reist hit for å shoppe, bør du sjekke ut byens mest eksklusive motebutikker langs den elegante avenyen Parizka. 

 

Vekslingskurs

1 CZK / 0,41NOK

Valgt fly
LUKSUSWEEKEND PRAHA. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.