Pakkereise Koh Samui {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 9 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Paradisøya Koh Samui

Lengter du efter en fantastisk solferie, kan du bestille en pakkereise til Koh Samui. Denne trendy lille paradisøya ligger utenfor Thailands østkyst og er verdenskjent for sine magiske paradisstrender. Bor du på et av de mange hotellene som ligger langs stranden, er det første du ser om morgenen, myk, hvit sand, grønne palmer og turkisblått hav. Øyas beste strand finner du på østkysten, og den er fem kilometer lang, med finkornet sand, avgrenset av små bukter med små klippeutspring. Pass på å ta dykkersertifikat eller snorkle blant vakre rev for litt mer eventyr på ferien. Øya byr dessuten på tropisk regnskog, herlige turstier, kokosplantasjer og vakre templer. En favorittutflukt går til den sittende Buddha-statuen, som rager 15
+

meter opp mot himmelen. I landsbyene kan du oppleve myldrende markeder, koselige restauranter og ditto småbutikker.

På Koh Samui får du garantert en rolig ferie og tid til både boklesing, avkobling og bildeskjønne spaserturer langs strandkanten.

Vekslingskurs

1 THB / 0,29NOK

Valgt fly
PAKKEREISE KOH SAMUI. FLY / 9 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.