Storbyferie Manchester {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Storbyferie Manchester

Manchester er byen der filmen “I blanke messingen” (Full Monty) ble spilt inn, der Jarvis Cocker (sanger i Pulp), hoppet ut gjennom vinduet og brakk begge bena etter en krangel med kjæresten. Dette er byen for fotballelskere og popfans med en dragning mot den typiske Manchester-sounden.

Her fins over 30 forskjellige kjøkken representert, i hundrevis av restauranter, kafeer og barer over hele byen. Graver du dypere, finner du spennende historier bak så å si hvert spisested — alt fra det tradisjonelt britiske pubkjøkkenet til entreprenørfamilien fra Guangzhou som en gang i tiden etablerte Yang Sing-imperiet.

Å shoppe i Manchester er en opplevelse utenom det vanlige. Det bohemske Northern Quarter er sentrum for byens mer originale shoppingtilbud, med second
+

hand-butikker for klær, musikk, bøker og møbler — perfekt for den som vil få med seg noe unikt hjem fra reisen.

Manchesters musikkscene har alltid vært en stor inspirasjonskilde for ungdom, mote og populærkultur for øvrig. En av musikkscenens største personligheter var Tony Wilson, også kalt “Mr. Manchester”. Wilson introduserte Manchester-boerne for punken, forandret verdens klubbscene og stod bak suksessen til Joy Division, New Order og Happy Mondays.

Vekslingskurs

1 GBP / 11,52NOK

Valgt fly
STORBYFERIE MANCHESTER. FLY / 3 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.