Storbyferie London {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Metropolen London

Bestill en storbytur til London — velfortjent storfavoritt blant opplevelseslystne reisende. London er overstrødd med perler som er verd å sjekke ut. Enkelte skinner ekstra sterkt på bykartet, andre blir gledelige overraskelser. Sjekk gjerne ut severdigheter som Buckingham Palace, Big Ben og Madame Tussauds, men her fins også et hav av andre herligheter som du ikke bør gå glipp av. Et smart tips: Forhåndsbestill billetter hjemmefra!

Spaser i den koselige bydelen Soho og spis kinamat i Chinatown eller tilbring kvelden som en ekte lokalbeboer på en av byens utallige puber, forslagsvis The Bell. Kulturinteresserte bør ikke gå glipp av et besøk i British Museum (med gratis entré og flust med utstillinger) på sin weekend i London, men
+

også Tate Modern har sin sjarm og er et av få museer som byr på rutsjebaner.

Det er også en sann fornøyelse å mate nysgjerrige ekorn i St. James’s Park, spane på kjendiser ved filmpremierene på Leicester Square eller bli med i Harry Potters verden med “Warner Bros. Studio Tour London”. Heller interessene dine mer mot shopping, kan du prøve lykken på Primark med deres fascinerende lave priser — ellers er det luksuriøse Harrods et sikkert kort hvis du er ute etter det ekstravagante og trendy. 

Vekslingskurs

1 GBP / 11,52NOK

Valgt fly
STORBYFERIE LONDON. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.