Storbyferie Edinburgh {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Edinburgh

”Europas Aten” kaller noen Edinburgh. Det er lett å forstå metaforen når man ser på all den historien arkitekturen her rommer. En weekend er perfekt for å rekke å oppleve en helt annen kultur. Byen består hovedsakelig av en eldre del i sør og en nyere del i nord. Delene skilles av de flotte parkene Princes Street Gardens. Det fins mange ting å gjøre i Edinburgh. Byen byr på kultur og historie i massevis — samt mat, drikke og shopping i verdensklassen.

Den opprinnelige betydningen av whisky er ”livets vann”. Man behøver ikke være mange timer i Skottlands hovedstad for å forstå at en tur innom puben her er like selvsagt som å gå hjem fra jobben. Derfor blir betydningen av whiskyen så mye
+

mer enn bare en lokal delikatesse. Her forteller man hvem man er gjennom sitt valg av puber og drikker. Det kan føles lite uvant i starten. Men det er noe som absolutt trenger å oppleves. Bare følg strømmen om kvelden og slå deg ned på en av pubene i gamlebyen, Old Town.

Det skotske kjøkkenet har noe for enhver smak. Spesielt de sentrale delene av New Town huser mange restauranter i toppklassen. Selv om Skottland preges av sterke tradisjoner, er man ikke redd for å hente inspirasjon fra andre kulturer. På den måten er også byen et slags Skottlands Aten.

Vekslingskurs

1 GBP / 11,52NOK

Valgt fly
STORBYFERIE EDINBURGH. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.