Storbyferie Barcelona {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Barcelona

Et fint å sted å nyte utsikten over Barcelona er kafeen høyst oppe i shoppingsenteret El Corte Inglés, som ligger ved torget Plaça de Catalunya. I klart vær kan du se klassiske severdigheter som Sagrada Familia, Montjuïc og Parc Güell. Dette torget utgjør for øvrig den ene enden av den berømte gågaten La Rambla, og det er knutepunkt for byens t-bane- og bussnett.

I Barcelona er det en mengde forskjellige ting å gjøre. Du opplever byen best til fots, da det er blant de koselige smugene og gågatene du finner de genuine kunstatelierene og restaurantene. Å rusle rundt i Barri Gòtic er et tips for den som vil nyte alt en koselig gammel bydel har å tilby. I den moderne bykjernen finner du både de store motekjedene
+

og de litt mindre og spesielle forretningene. Også et besøk til den gamle kirken Sagrat Cor i gotisk stil kan anbefales. Kirken ligger pittoresk til på fjellet Tibidabo. Her kan du, foruten å ta panoramabilder av byen, besøke en fornøyelsespark som ble bygget i 1889.

Noen gater fra Plaça de Catalunya finner du restauranten Ciudad Condal, i Rambla de Catalunya 18. Her serveres lekre tapas både til lunsj og middag. Unn deg noen av dem som forrett ved bardisken sammen med et glass forfriskende cava, eller sett deg like godt til bords og innta et helt måltid.

 

 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE BARCELONA. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.