Luksusweekend Barcelona {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 2 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Luksusweekend i Barcelona

Hånden på hjertet: Ville det ikke være herlig, om så bare én gang i livet, å unne seg å bo på et ultra-luksuriøst hotell av det kaliberet superkjendiser og kongelige foretrekker? Kanskje du vil feire noe spesielt, overraske kjæresten, eller “bare” ha et minne for livet? 

Å bo på luksushotell betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Visste du forresten at de formelle kriteriene for å oppnå fem stjerner bl.a. er å tilby roomservice døgnet rundt, ha en restaurant som er åpen for lunsj og middag
+

alle dager i uken og tilby et utvalg av puter å velge mellom?

Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene i Barcelona og kombinert dem med våre beste flypriser — og vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

 

 

 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
LUKSUSWEEKEND BARCELONA. FLY / 2 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.