Annonse:

Storbyferie Lisboa {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 4 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Lisboa

Lisboa tilbyr spennende ting å gjøre både for deg liker sightseeing og kultur og for deg som vil være oppe hele natten. Start med en barrunde i Bairro Alto og avslutt med dans til den hippeste elektronikaen ved Los Docas i det gamle havneområdet. Liker du også kaffe, har du kommet på rett sted. Lisboerne elsker sine kafeeer og er de europeerne som bruker mest tid på kafé i hele Europa. Nyt en bica (espresso) eller en galão (kaffe latte) på den berømte Café A Brasileira i art deco-stil eller sett deg ute på en av de mange esplanadas (promenadene) og filosofer litt. Vil du smelte inn ordentlig, så unn deg en ginginha (lokal kirsebærlikør) til bicaen.

Lisboa oppleves absolutt best til fots, men det fins flere forskjellige
+

transportmidler å velge blant. T-banen er raskest, men de gamle trikkene er klart triveligst. Hopp på nr. 28 og kjør langs Alfamas trange gater ned gjennom Baxias moderne shoppingstrøk, opp til Bairro Altos bohemkvarter og sjekk ut de flisbelagte husfasadene. Kanskje får du inspirasjon til ditt framtidige baderom. Den ekte fadoen finner du så i det noe mer loslitte området Mouraria nær Castelo de São Jorge. 

Et annat sted vi kan anbefale, er restaurant Casa do Alentejo, på Rua das Portas de Santo Antão. Bak den slitne fasaden skjuler det seg en nydelig mosaikkdekorert matsal med fantastisk arkitektur. Smak på Carne de Porco à Alentejana (marinert svinefilet med sitron, grillede kamskjell og koriander). Skulle dette ikke falle i smak, finner du byens mest restaurant-tette gate like utenfor døren.

-
Shopping i Lisboa
Valgt fly
STORBYFERIE LISBOA. FLY / 4 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.