Storbyferie Warszawa {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Warszawa

Er du interessert i kultur og historie, skal du bestille en weekend til Warszawa. Til tross for at Polens vakre hovedstad måtte gjenoppbygges etter andre verdenskrig, er den en sjarmerende by der historiens vingeslag har satt sine spor. Er du nysgjerrig på Warszawas severdigheter, kan du besøke Kulturpalasset, Pawiakfengselet og Opprørsmuseet, som er et av flere museer som kan fortelle om byens barske historie.

Samtidig er det en levende og nyskapende storby i kraftig utvikling. Byen ligger i forkant når det kommer til kunst og kultur, med mange nyåpnede gallerier, barer og designbutikker. Her trives dessuten den som er ute etter rimelig shopping, vil flykte litt fra hverdagen på et luksuriøst spahotell, spise mat i verdensklasse og oppleve et heftig uteliv. Også byens
+

beste park, Park Lazienki er verdt et besøk.

I den koselige gamlebyen kan du besøke det kongelige slottet eller drikke noe godt på en av uteserveringene på torget Rynek Starego Miasta. Et annet populært område er det hippe kunstnerområdet Praga, og rundt Zabkowska Street finner du noen skikkelig koselige barer. Rundt det trendy universitetsområdet Powisle syder det også av aktivitet.

Valgt fly
STORBYFERIE WARSZAWA. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.