Luksusweekend Warszawa {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 2 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Luksusweekend i Warzawa

Å bo på luksushotell i Warszawa betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene og kombinert dem med våre beste flypriser — og vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

I denne spennende byen, som har ekstra fascinerende kontraster mellom nytt og gammelt, har du råd til å unne deg hverdagsluksus i mange former. I gamlebyen kan du beundre slottet og nyte herlige stunder på uteserveringene på torget Rynek Starego Miasta. Den polske hovedstaden har mange
+

Michelin-godkjente restauranter for herlige smaksopplevelser. Er du ute etter luksuriøs shopping, må du sjekke ut den eksklusive gaten Mokotowska. Etter severdigheter som Kulturpalasset kan du slappe av i den vakre parken Park Lazienki, en grønn oase i hele sommerhalvåret. 

Valgt fly
Luksusweekend. fly / 2 hotellnetter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.