Storbyferie Kraków {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

WEEKEND I Kraków

Vel bevart kan Kraków skilte med en bykjerne fra middelalderen og arkitektur som er mildt sagt variert med renessansefasader og gotiske bygninger side om side. Men la deg ikke lure av disse  overdådige, dog ofte ganske slitne fasadene, bak dem gjemmer det seg høyaktuell kultur og koselige kafeer.

Vil du få en skikkelig følelse av Krakóws sydende, for ikke å si boblende framtid, skal du begi deg til det gamle jødekvarteret, Kazimierz. Husene her er nesten falleferdige, men du finner du vakre bakgårder der det serveres billig øl og enkel mat. Atmosfæren god og inkluderende, og det er lett å føle seg som hjemme.

Når du først er i jødekvarteret, bør du også sjekke ut det jødiske
+

kjøkkenet. Et besøk på restauranten Hamsa bekrefter Krakóws selvskrevne rolle i konkurransen “Europas mest populære steder”.

Tradisjonell og herlig mat kan du nyte du på bl.a. bufférestauranten Polakowski; fortsett deretter kvelden og natten på Frantic, en nyåpnet klubb som tiltrekker seg DJ-er fra hele Europa.

Valgt fly
STORBYFERIE KRAKÓW. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.