LUKSUSWEEKEND KRAKOW {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 2 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

LUKSUSWEEKEND KRAKOW

Å bo på luksushotell i Krakow betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene og kombinert dem med våre beste flypriser — og vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

Krakow en spaservennlig by og perfekt for romantiske stunder blant hestedrosjer og gamle, vakre bygninger. Også kafékulturen er sterk her, og det er mange kafeer å hvile føttene på mellom sightseeing, kunstgalleribesøk, spaserturer i jødekvarteret og utflukter. Nyt et glass
+

vin på en av uteserveringene på middelaldertorget Rynek Glowny, som ligger i hjertet av gamlebyen. Unn deg deretter gjerne en treretters, som du kan få for en billig penge her.

Valgt fly
LUKSUSWEEKEND KRAKOW. FLY / 2 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.