Storbyferie Gdansk {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Storbyferie Gdansk

Vil du ha en rimelig ferie i Øst-Europa, skal du bestille en storbyferie til Gdansk. En gammel havneby i nordre Polen med gamle heisekraner, historiske severdigheter og sjarmerende gater. Ta en guidet tur og se Mariakirken, Oliwakatedralen og Det lange torget, eller ta deg rundt på egen hånd. Byen er nesten sammenvokst med kurbyene Sopot og Gdynia, og sammen utgjør de trebysområdet. 

Både å shoppe og gå på restaurant i Polen er rimelig. Rundt promenadestrøket ved havnen ligger det mange koselige restauranter og populære uteserveringer for varme kvelder. 

Gdansk passer dessuten bra hvis du har lyst på salte bad i Østersjøen! På varme sommerdager er stranden godt besøkt – vannet er for
+

øvrig langgrunt og omtrent like varmt som i Norge. Stranden begynner ved havnen og går deretter videre mot Sopot. 

Er du her om våren eller høsten, frister det kanskje med et deilig spabesøk? Det fins mange spaanlegg å skjemme seg bort med!  

Valgt fly
STORBYFERIE GDANSK. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.