Storbyferie Wien {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 3 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Wien

Mange verdensberømtheter har vandret i Wiens gater gjennom historien — Beethoven, Mozart, Klimt og Sigmund Freud for å nevne noen. Unn deg en weekendreise til Wien hvis du vil gå i disse legendenes fotspor.

Østerrikes hovedstad er en drøm for kulturfantasten. Byen er full av musikk, kunst og vakker arkitektur. Bykjernen byr på mange historiske og praktfulle bygninger. Vil du kjenne litt ekstra på historiens vingeslag, skal du begi deg til Café Landtmann, der Freud etter sigende drakk sin morgenkaffe blant de samme fløyelsmøblene og krystallkronene som har vært en del av innredningen siden 1873. Hvis du vil se litt mer av det moderne på Wien-reisen din, bør du legge veien til bydelen Donaustadt, der du i stedet finner skyskrapere og
+

byens største shoppingsenter.

Hvis du vil unngå de typiske turisttråkkene, skal du lete deg fram til Freihausviertel — en bohemsk bydel med fantastisk annerledes og morsom shopping. Når du reiser på en storbyferie til Wien, passer det utmerket å besøke fornøyelsesparken Prater i Leopoldstadt. Velger du i stedet å dra vestover, havner du i Hietzing, der du finner det storslåtte slottet Schönbrunn, en av Wiens mest besøkte attraksjoner. 

 

 

Valgt fly
STORBYFERIE WIEN. FLY / 3 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.