Storbyferie Amsterdam {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Amsterdam

I Amsterdam går det mer enn en sykkel per innbygger, hvilket betyr at det fins over 880 000 sykler her. Når du reiser på storbyferie til Amsterdam, er det herlig å leie sykkel og oppdage byen på egen hånd. Avstandene er relativt korte, gatene flate og sykkelstiene pålitelige. 

I den gamle arbeiderbydelen Jordaan ligger byens koseligste shoppingkvarter. På 9 Straatjes (“ni smågater”) finner du mange unike og søte småbutikker, trendy boutiquer, imponerende gallerier og fine restauranter. Dette shoppingmekkaet finner du rundt gatene Rozengracht, Leidsestraat, Prinsengracht og Singel — vi lover at det går fint an å sysselsette seg en hel dag her.

Når man reiser til Amsterdam, er et besøk på Van
+

Gogh-museet obligatorisk. Museet har verdens største samling av den nederlandske kunstneren. Er du interessert i moderne kunst, bør du dessuten få med deg Stedelijk Museum, det ligger like ved og er absolutt verdt entréen. Og like ved ligger også det fantastiske Riksmuseet!

Din storbyferie i Amsterdam er en fin anledning til å fråtse i god mat og godt drikke. Start gjerne dagen med en deilig frokost på Omelegg - De Pijp, og gå ikke glipp ikke Café Gollem i Raamsteeg 4. Her serveres over 200 sorter flaskeøl og 14 typer fatøl, som jevnlig byttes ut med nye typer. 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE AMSTERDAM. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.