Luksusweekend Amsterdam {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 2 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Luksusweekend i Amsterdam

Å bo på luksushotell i Amsterdam betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene i Amsterdam og kombinert dem med våre beste flypriser. Vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

Foruten å bo luksuriøst er det flere ting du kan gjøre for å få en luksuspreget weekend. Vil du unne deg noe utenom det vanlige, kan du dra til Amsterdams dyreste gate, PC Hoofstraat. Her ligger de mest eksklusive butikkene, klare for utagerende luksusshopping. Men det går
+

selvsagt fint bare å vindusshoppe også. Avslutt gjerne en lang dags herlig sykling blant kanaler og severdigheter med et koselig restaurantbesøk. Et hot tips er å bestille et middagscruise med en treretters og nydelig utsikt. Dessuten kan du oppleve Amsterdam med en Prosecco Bike og drikke bobler samtidig som du blir kjørt gjennom byen! 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
LUKSUSWEEKEND AMSTERDAM. FLY / 2 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.