Annonse:

PAKKEREISE CANCÚN {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 9 HOTELLNETTER / 2 PERS

Søk fly + hotell

Pakkereise til Cancún

Det klassiske meksikanske turiststedet Cancún innbyr til et behagelig strandliv, med sine lange, fine, kritthvite sandstrender. Er du glad i å snorkle eller dykke? Utenfor Cancúns kyst finner du et av verdens største korallrev, The Great Maya Reef.

Vil du prøve en annen sandstrand, passer den lilla øya Isla Mujeres med sine herlige hvite strender, perfekt for en liten utflukt.

Om du ønsker en liten pause fra stranden, kan du dra inn til selve byen Cancún. Her finner du gøyal shopping og ikke minst et sydende uteliv med mengder av barer og nattklubber. Sett også av tid for en utflukt til Chichén Itzá, den best bevarte arkeologiske mayabyen, der du kan se blant annet det berømte El Castillo-templet.

Valgt fly
PAKKEREISE CANCÚN. FLY / 9 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.