Storbyferie Marrakech {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 4 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Storbyferie til Marrakech

Få byer nær Europa er så orientalske, myteomspunne og spennende som Marrakech. Her møtes gammelt og nytt i en herlig blanding. Byen kalles også «den rosa byen», ettersom husenes fasader er malt i en farge som med tiden gir dem en rosa nyanse.

For å sjekke ut ny, vakker kunst, start i Riad 18. Let deg deretter videre til Riad Yima og fotomuseet i den gamle delen av medinaen. Et absolutt must er også Les Borjs de la Kasbah og La Sultana, spa i verdensklasse!

Glem upraktiske flybytter på store flyplasser i Europa og høye priser! Nå gir vi deg eksotiske Marrakech med direktefly med Norwegian fra Oslo og syv netter på hotell til fantastiske priser. Og selvsagt kan man ta tilslutningsfly fra hele landet.

+

id="fb-root"> 

 

Valgt fly
STORBYFERIE MARRAKECH. FLY / 4 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.