Annonse:

Pakkereise Malta {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 7 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Pakkereise til Malta

Malta er et lite land bestående av tre øyer: Gozo, Comino og hovedøya, som også heter Malta. Beliggenheten mellom Sicilia og Nord-Afrika sørger for et deilig klima året rundt.

Her finner du både sand- og klippestrender. Flere strender er barnevennlige. Andre passer deg som vil bade uten trengsel — for eksempel Ghajn Tuffieha Bay, hvis røde sand gjør solnedgangen der til et magisk skuespill. Eller klippebadet ved Pete's pool, der bølgene har gravd ut bassengliknende formasjoner. Området er også kjent for å ha Europas beste dykking, med en sikt på opptil 30 meter. Gå ikke glipp av Blue Lagoon!

Hovedstaden, Valetta, er en historisk havneby som ble grunnlagt allerede i middelalderen. Med sine trange smug, utsmykkede
+

kirker og små torg er den perfekt å flanere i. Matkulturen er naturlig nok inspirert av nærheten til havet, og her fins masser av restauranter der du kan fråtse i fisk og skalldyr.

Andre ting å gjøre er å besøke middelalderbyen Mdina og St. Agathas underjordiske katakomber med fresker fra 1000-tallet. Besøk Hal Saflieni Hypogeum, De dødes by, under hovedstaden, Valletta.

Navnet til øya Gozo betyder glede. Og visst er øya litt grønnere og tempoet mer laid-back enn på Malta. Øya er også full av sagn. Besøk Kalypso-grotten, som ligger ovenfor den vakre, rødaktige stranden Rambla Bay. Ifølge Odysseen ble Odyssevs holdt som kjærlighetsfange av nymfen Kalypso i denne grotten i sju år.

Valgt fly
PAKKEREISE MALTA / FLY / 7 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.