Annonse:

PAKKEREISE KUALA LUMPUR {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 5 HOTELLNETTER / 2 PERS

Søk fly + hotell

SHOPPING- OG MATMEKKAET KUALA LUMPUR

For 150 år siden var Kuala Lumpur en lite gruvearbeiderleir i den malaysiske jungelen, i dag er stedet en brusende metropol full av dristige arkitektoniske nyskapninger. Bestill en pakkereise til Kuala Lumpur og oppdag en kulturell smeltedigel som byr på alt fra gigantiske skyskrapere til herlige Chinatown. Ta deg rundt med taxi eller monorail (billig og greit transportmiddel hvis man ikke vil utfordre den intensive trafikksituasjonen i Kuala Lumpur til fots) og huke av byens stoltheter. Tvillingskyskraperne Petronas Twin Towers er ekstra imponerende om kvelden når de er opplyste, og fra tårnet Kuala Lumpur Tower får du en enestående utsikt.

En reise til Kuala Lumpur er først og fremst en mat- og shoppingopplevelse. Her fins det prangende gallerier og enorme shoppingsentre, som
+

luksuriøse Suria KLCC og Pavilion KL. Og i Chinatown pusher selgere alt fra klokker til klær og krydder. Her er det én grunnregel som gjelder: Prut!

Kuala Lumpur er et matmekka, gå ikke glipp av de fantastiske matmarkedene på reisen din. Sving gjerne inn på matgaten Jalan Alor i kveldingen. Fra skranglete plastbord i fortausmylderet serveres makeløse fiskesupper og rykende dumplings. Etter manges mening er det nettopp på Kuala Lumpurs dampende gateserveringer man kan nyte den beste maten. 

-
Valgt fly
PAKKEREISE KUALA LUMPUR. FLY / 5 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.