Storbyferie Riga {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Riga

Latvias perle Riga har en rik historie og en rik kulturarv. I gamlebyens koselige, smale smug kan du utforske håndverksboder, gallerier og kafeer. 

Over en tredel av Rigas hus er bygget i Jugend-stil, og på husfasadene kan du se forseggjorte tårn og vakre utsmykninger. Riga har flest slike bygninger i hele Europa, og det er akkurat derfor dens historiske indre bykjerne er med på UNESCOs verdensarvliste. Liker du design, bør du ikke gå glipp av et besøk på Art Nouveau Museum, som ligger i leiligheten etter Konstantīns Pēkšēns, en av landets mest berømte arkitekter. Adressen er Alberta iela 12.

Andre ting å gjøre er å besøke Sentralmarkedet med dets gigantiske markedshaller. Du kan også gjøre et kupp innen
+

håndverk og kitsch. Og til sist, unn deg litt luksus og koble av på et av byens mange spa!

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE RIGA. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.