Storbyferie Venezia {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Venezia

Visste du at Venezia hviler på millioner av trepåler av alm og eik? Byens vannveier utgjør en stor del av eventyret. Ta en vaporetto ut til Lido, lei en sykkel og tråkk deg sørover langs strandpromenaden. Kjøp med deg et par stykker av lokale osteslag og en flaske vin på tirsdagsmorgenens marked ved Quattro Fontane og legg direkte ut på en piknik med utsikt over lagunen! Gondolenes sagtannede forstavn symboliserer Venezias seks bydeler, sestieri. Vil du unngå de turistifiserte Cannaregio og San Marco? I vakre Dorsoduro kan du rusle gjennom stille smug, langs smale kanaler og innhegnede hager sammen med byens forfattere og kunstnere. Liker du hunder? Besøk den hundegale kunstsamleren Peggy Guggenheims museum, samt hennes grav, der hun hviler sammen med sine 14 lhasa apsoer.
+

Artige ting du kan ta deg til i Venezia er å leie en taxibåt ut til Torcello, besøke den eldgamle kirken og se dens mumifiserte helgen. Og gå ikke glipp av den mystiske skulpturparken med dens samling ”forsteinede” skapninger like ved kirken! Søker du flere ting å gjøre i Venezia enn å vandre langs Sukkenes bro og kjøpe venetianske masker, er det vel verdt å investere en del av reisekassen i et opphold på det legendariske hotellet Cipriani. Innled gjerne kvelden med en av Hemingways favorittdrinker, bellini, i hotellhagen, før du skjemmer deg bort med en meny bestående av krabbe, entrecôte og tiramisu, akkompagnert av en god Barolo-vin og en avsluttende espresso — og helgen er fullendt.

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE VENEZIA. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.