Pakkereise Toscana {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 7 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Drømmen om Toscana

Få steder har et så romantisk preg som traktene rundt Firenze og Siena. Bestill en pakkereise til Toscana — og oppdag at maten, landskapet og natursceneriene er akkurat så fantastiske som ryktet sier. Se utover bølgende solsikkefelt, rusle i pittoreske fjellandsbyer, test lokale spesialiteter på agriturismo (bondegårdspensjonater) og nyt magiske solnedganger.

I hjertet av Toscana troner Firenze med sine fantastiske severdigheter – Il Duomo, Uffizi-galleriet, Ponte Vecchio-broen — alt innen gangavstand.       

Fra Firenze til middelalderbyen Siena er det cirka seks mil, men mange velger å gjøre reisen litt lengre gjennom å reise via Chianti-området med sine berømte vinmarker. Pass på å
+

besøke en av vingårdene og handle med deg din favorittvin direkte fra produsenten.

Det vrimler av sjarmerende landsbyer og småsteder i Toscana. Her er noen perler verd et besøk: Fjellandsbyen Volterra, vakre Lucca og bedårende San Gimignano med sine spesielle tårn.

I Pisa er det naturligvis særlig Det skjeve tårn som tiltrekker seg besøkende fra hele verden, men Pisa er en levende middelalderby som det er herlig å besøke for en dag eller to.

Ønsker du å bade i havet på reisen din, kan du benytte deg av de mange fine strendene langs kysten. Sjekk gjerne ut koselige badebyer som Castiglione della Pescaia eller Viareggio.

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
PAKKEREISE TOSCANA. FLY / 7 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.