Pakkereise Sardinia {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 7 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Pakkereise til Sardinia

Sardinia er en italiensk øy i Middelhavet. Fly til Olbia, porten til vakre Costa Smeralda. Her kan du nyte soling, bading og en fantastisk natur. Bestill din weekendreise til Sardinia og opplev denne “strendenes øy”!

Italias mest eksklusive kyst finner du på den nordøstre delen av Sardinia. Det er til Costa Smeralda at Europas jet-set reiser i sommermånedene for å shoppe og for å bade ved de fine strendene. Vannet her er klarere enn på de fleste andre reisemål rundt om i Middelhavet. Her kan du spise på eksklusive restauranter og nyte utsikten til havet og lekre luksusbåter.

En av de større byene på Sardinia heter Alghero. Byen har tilnavnet Lille Barcelona på grunn av den katalanske arkitekturen, som vitner om svunne
+

tider da øya tilhørte Spania. Byen, som er en havneby, byr på både god shopping og ditto mat. Bare 2,5 mil utenfor Alghero ligger den godt besøkte dryppsteinsgrotten le Grotte di Nettuno (Neptuns grotte).

Fra Sardinia tar det bare en halvtime med båt over til den franske øya Korsika. En perfekt dagsutflukt hvis du vil suge inn litt fransk atmosfære med bad, byvandring, shopping og en herlig langlunsj.

Til de mest populære turiststedene går det busser, men vil du finne deg en egen strand eller utforske øya på egen hånd, anbefaler vi deg å leie bil.

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
PAKKEREISE SARDINIA. FLY / 7 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.