Storbyferie Roma {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Roma

At Roma er en perle for alle som elsker mat, historie eller shopping er vel kjent, og at byen byr på klassiske severdigheter som Colosseum, Pantheon og Peterskirken vet også de aller fleste. Noe som derimot ikke alltid nevnes i guidebøkene, er nøkkelhullet på Aventin-høyden. Hullet sitter i en treport i muren som omgir malteserriddernes kirke, og kikker man ut gjennom det, ser man hele Peterskirkens kuppel perfekt innrammet i en av Romas vakreste utsikter.

Andre ting å gjøre i byen er å klatre ned i krypten under Santa Maria della Concezione der kapucinermunkene har utsmykket veggene med nifse skjelettornamenter eller bare ta en spasertur og nyt det vakre middelalderske Trastevere.

Den eksklusive shoppingen finner du i kvarterene rundt Spansketrappen, med
+

fokus på Via Condotti. Når du behøver en pause, er det aldri langt til et trattoria som servererer de deiligste pastaretter. Etter maten kan du nyte den italienska iskremen, som er i en klasse for seg, på et gelateria.

 

 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE ROMA. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.