Luksusweekend Roma {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 2 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Luksusweekend i Roma

Å bo på luksushotell i Roma betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene i Roma og kombinert dem med våre beste flypriser. Vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

Bo helt topp og gjennomfør ferien i samme ånd. Romas mest eksklusive shopping finner du rundt Spansketrappen, først og fremst på Via Condotti. Her venter merker som Gucci, Versace og Louis Vuitton. Det italienske kjøkkenet er verdensberømt, og Roma har mange Michelin-merkede
+

restauranter. De kanskje beste ligger langs Via Veneto og på Piazza Navona. For hverdagsluksus skal du lete opp en gelateria og nyte herlig italiensk iskrem laget av ekte råvarer. Ønsk deg deretter å komme tilbake til Roma, ved fontenen Fontana di Trevi. Etter en lang dag blant severdigheter som Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og Vatikanstaten kan du ta en piknik i en av byens vakreste grønne parker: Villa Borghese.

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
LUKSUSWEEKEND ROMA. FLY / 2 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.