Storbyferie Pisa {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

UTELIV OG MEKTIGE BYGNINGER I PISA

I Toscana ligger de velbevarte middelalderske byene spredd ut over grønne åser, og for den reiselystne kan det kanskje være vanskelig å vite hvilket reisemål man skal velge. Vårt tips: Begynn i så fall med en weekendreise til Pisa. I tillegg til egen flyplass (som ligger bare en drøy kilometer fra byen – du slipper altså tungvinte transferreiser) har Pisa det berømte skjeve tårnet og en vakker bykjerne. Besøk gjerne en av byens mange restauranter, der servitørene iler mellom bordene for å servere dampende tallerkener som dufter av toskansk mattradisjon og Middelhavets lekkerbiskener.

En weekend i Pisa krever selvsagt også et besøk på Piazza dei Miracoli — utvilsomt en av verdens mest betagende og mest
+

spesielle plasser. Beundre verdens mest berømte arkitekturfiasko  — det skjeve tårnet — og ta gjerne det klassiske “se, jeg støtter tårnet med hendene mine!”-fotografiet. Her ligger også den storslåtte katedralen, dåpskapellet og kirkegården Camposanto.  

At Pisa er en universitetsby merkes så klart på byens uteliv. Dra til torgene Piazza delle Vettovaglie eller Piazza Chiara Gambacorti og slå deg ned på en uteservering med en pizza eller en hjemmelaget gelato (iskrem). Nyt plassenes vakre omgivelser og de livlige samtalene som bølger rundt bordene mens stjernene tennes over Pisas nattehimmel. 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE PISA. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.