Storbyferie Milano {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Milano

Her kretser mye av det sosiale livet rundt Happy hour. Da går milaneserne ut og treffer venner over en drink eller en matbit. Men det er også et spørsmål om status: ”Si meg hvor du går, og jeg skal si deg hvem du er.” Byen beskrives ofte som en trendy moteby. Handle klær fra eksklusive motehus som Gucci, Prada og Armani. Eller nyt en caffè latte mens du studerer alle moteløvene på Quadrilatero d’Oro. Milano har dog mye mer å by på enn shopping — her fins et rikt kulturliv. Ting du kan gjøre, er blant annet å nyte en opera i det berømte operahuset La Scala, eller se Leonardo da Vincis Nattverden — originalen!

En annen severdighet er El Duomo (Domkirken) ved Piazza del Duomo (Domkirkeplassen).
+

Gå opp de 250 trappetrinnene og få en makeløs utsikt over byen. Men vi anbefaler at du unngår de turistifiserte restaurantene rundt domen. Gå heller til Navigli, området med byens gamle kanalsystem, der du finner lokale restauranter som er betydelig mer interessante og dessuten mer lommebokvennlige. For fotballelskeren er et fotballderby på San Siro et must. Men intet besøk i Milano er komplett før man har opplevd kultur- og underholdningslivet — i Milano fins noe for enhver!

 

 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIER MILANO. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.