Storbyferie Firenze {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Firenze

Ett tips slår alle andre når det gjelder Firenze: Ta med deg behagelige sko! Selv om byens museer og kirker tilhører verdens absolutt fremste severdigheter, er det når du vandrer langs gatene og på torgene, at du møter Firenzes unikt vakre sjel. Kjøp en varm foccacia av en gateselger, sett deg på muren som går langs elven Arno og nyt morgensolen mens du studerer folkemylderet der det siger forbi smykkebutikkene ved Ponte Vecchio-broen.

I Firenze nummereres husene ganske spesielt. Røde numre viser at bygningen huser en bedrift. Svarte numre er privatboliger. Se bortenfor turiststrøkene på andre siden av elven Arno, i Oltrarno, og oppdag alt fra bokbindere og snekkere til lokale vinimportører. Og når det er på tide å hvile
+

føttene ... synk ned i en deilig lenestol i den kombinerte bokhandelen/kafeen/musikkscenen La Cité, åpen fra tidlig morgen til langt på natt!
Via Tornabuoni er Firenzes shoppinggate nummer én. Her ligger de mest spektakulære motehusene og — for alle kulturelle moteslaver — Salvatore Ferragamos skomuseum. Ønsker du å omgås lokalbefolkningen, skal du heller besøke markedsplassene. På Santa Spirito kan du henge med firenzeboerne mens dere sammen shopper håndverk, antikviteter, spiser gelato (iskrem) og snakker et av verdens vakreste språk.

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE FIRENZE. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.