Annonse:

Storbyferie Dublin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Dublin

Bestill en weekendreise til Irlands koselige hovedstad. Irene er et åpent og avslappet folk som tar godt hånd om sine gjester. Her i hovedstaden finner du klassiske puber og koselige shoppingstrøk. Halvparten av befolkningen i byen er under 25 år, og det synes. Her er mengder av restauranter og puber. Det beste er kanskje nattlivet, som er fantastisk.

Om du vil oppleve den ekte irske følelsen, henger du på puben. Med en Guinness i hånden og venner rundt deg, hygger du deg som en ekte dubliner. Vil du slippe å betale i overkant mye, dropper du populære Temple Bar og går til The Porterhouse på Parliament Street i stedet. Prøv en Oyster Stout, en utsøkt øltype laget med ekte østers, til din irske gryte. Mer Irland enn det blir
+

det ikke.

En av de mange de ting du kan gjøre i Dublin, er å se den litterære byen. Ta først en spasertur på Trinity College. Ved denne klassiske undervisningsanstalten studerte forfatterne Oscar Wilde og Samuel Beckett. Gå gjerne en søndag formiddag, før studentene dukker opp, så får du mer ro. Kryss deretter elva Liffy og stikk innom in på The Winding Stair, den eldste bokhandelen i Dublin. Bokhandelen har en unik atmosfære, og her finner du både nye og brukte bøker.

Gå til puben i Dublin
Valgt fly
STORBYFERIE DUBLIN. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.