Pakkereise Bali {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 9 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

YOGA OG SURFING PÅ BALI

Bestill en pakkereise til Bali og få en skikkelig paradisferie. Her kan du nyte synet av frodige rismarker, høye vulkanfjell og vakre templer. Bali ligger i Indonesia og er en av landets mest populære øyer.

Strendene spiller en sentral rolle på Bali – mange av dem er så å si uberørte, og perfekte for meditasjon og yogaøvelser i soloppgangen. Øya kan dessuten skilte med bølger i verdensklasse – dette er et paradis for erfarne surfere. Men også for deg som er nysgjerrig! Vil du prøve denne sporten for første gang? Her er det mengder av surfeskoler og surfecamps.

Avstandene på Bali er korte, men områdene er ganske forskjellige. Kuta er det mest kjente og passer deg som vil ha natteliv, shopping og
+

strandliv. Velg Sanur for langgrunne strender og halvøya Nusa Dua for luksusrestauranter. Ubud er øyas kunstsentrum, og lokker dessuten med mange luksushoteller.

Bali har tropisk klima og høysesong i perioden april–oktober og passer perfekt hvis du er ute etter en litt mer eksotisk sommerferie. Et tips er å kombinere Bali med de vakre Giliøene.

Valgt fly
PAKKEREISE BALI. FLY / 9 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.