Annonse:

Storbyferie Athen {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Søk fly + hotell

WEEKEND I ATHEN

Når du er i Aten, er det umulig ikke å kjenne historiens vingeslag. Likevel er byen moderne og by og voksende, noe som gjør den spennende og full av kontraster. En spasertur opp til toppen av Akropolis er obligatorisk ved hvert besøk. På veien opp passerer du blant annet restene av Dionysos-teateret, som ble påbegynt bygget 300 år f.Kr. Med plass til 5000 tilskuerer brukes det ennå i dag til utendørskonserter. Den store klippen med Partenon-tempelet på toppen vokter over Atens moderne sentrum og dets store klesvarehus og merkeboutiqer. På Akropolis' nordskråning finner du den gamle bydelen Plaka med sine suvenirbutikker, tavernaer, kafeer og musikklubber. Tross Atens størrelse oppleves byen alltid gjestfri og personlig.

Parthenon, Athen
Valgt fly
STORBYFERIE ATHEN. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.