Storbyferie Paris {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Storbyferie i Paris

I vellystige, sanselige Paris finnes det spennende ting å gjøre i hvert arrondissement, og når du beveger deg mellom dem bombarderes du av nye inntrykk, enten du ferdes via Metroen eller til fots. Paris er breddfull av opplevelser og sanseinntrykk for enhver smak, som en enorm buffé der man vil smake på alt — fra hvitløksduftende gryter til forbudne frukter.

Paris er byen der du kan våkne til gatemarkedets kaos, der parisere passerer deg med breddfulle Vogue-vesker nærmere lunsj og der kveldens middag aldri tar slutt — lokalbefolkningen bestiller ikke engang forretten før klokken ni om kvelden.

Vil du ha minner du er alene om, er det ikke vanskelig å finne plasser der man slipper turistmylderet. Når turistene stimler sammen for å
+

studere Notre Dames vakre framside, kan du i stedet sjekke ut ”damens” bakside over en lekker sjokolademousse på Île de la Cité. Så vel den ufattelige vakre utsikten fra Sacré-Coeur som Montmartres kuperte smug er et must, men ikke stopp opp der, let deg heller fram til høydens bakside, der de mer reflekterte kroene og barene — og franskmennene — finnes. Og glem ikke at selv den lokale sportsbaren med sine overdådige panini ofte kan overgå mang en overfladisk-koselig escargotrestaurang.

 

 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE PARIS. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.