Luksusweekend Paris {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Fly / 2 hotellnetter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Luksusweekend i Paris

Å bo på luksushotell i Paris betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene i Paris og kombinert dem med våre beste flypriser. Vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

Foruten å sove godt kan du pleie smaksløkene dine på et av verdens fremste mat-reisemål. Her finner du over 70 restauranter belønnet med Michelin-stjerner, og godt tips er å bestille bord. Vil du både spise godt og oppleve den franske hovedstadens største severdighet, skal
+

du besøke Le Jules Verne, som ligger på Eiffeltårnets andre nivå. Å ta et elvecruise på Seinen og oppleve et opplyst Paris fra båt er et annet høydepunkt. Den mest eksklusive shoppingen med Louis Vuitton, Gucci og Dolce&Gabbana i spissen venter deg i paradegaten Champs-Élysées og motegaten Avenue Montaigne. Og for ekstra sjelepleie: Kjøp deg en eske nybakte makroner og kos deg i en av byens grønne parker.

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
Luksusweekend Paris / Fly / 2 hotellnetter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.