Annonse:

Storbyferie Nice {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

Weekend i Nice

Den franske rivieraen med sitt magiske lys og duften av pinjetrær har forført romantikere i mange generasjoner. Nice er den største byen og full av interessante ting å gjøre – både i badeklær og finstas. Bade kan du gjøre midt i byen, og her er flust med gode restauranter og variert shopping. Slapp av i en bar langs Promenade des Anglais eller gjør som forfatteren Per Hagman og heng på de brune bulene rundt Boulevard Gambette og Gare de Sud – og filosofer over livet mens du koser deg med din pastis.

Nice, eller Nisse på italiensk, hørte til Sardinia helt fram til 1860 (da Italia ble samlet). Dette kjenner du på atmosfæren, på språket og ikke minst på matkulturen. Bare her du kan nyte en socca,
+

(kikertpannekake), eller pizzaladière (løkpizza med ansjos). Det lokale kjøkenet, som kalles "Cuisine Nicoise", er billigst og best på Chez Palmyre, 5 Rue Droite. Men bestill bord i god tid, stedet har bare tolv plasser!

Liker du kunst og design, har du mye å glede deg over her. Foruten det obligatoriske besøket på Chagallmuseet må du også få med deg Falabrac Fabric, et nyskapende kunstnerskollektiv som lager spennende nytt av godt og gammelt. De har galleri og vegetarcafé på Rue Benoit Bunico i gamlebyen.

Vil du heller feste, er du i godt selskap. De verste partyløvene drar dog heller til Saint-Tropez og Cannes, men også i Nice er det masse klubber og jazzbuler med avslappet atmosfære. Og ikke minst Casino Ruhl, der baren aldri stenger.

Valgt fly
STORBYFERIE NICE. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.