STORBYFERIE TALLINN {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

WEEKEND I TALLINN

Vil du ikke bare traske rundt i museer og middelalderske kirker, kan du i tillegg til sykkelturer, byturer, båtturer, lunsjturer og middagsturer også se fram til turer som kanskje får nakkehårene dine til å reise seg, for eksempel spionasjeturer og spøkelsesturer. Du kan også teste likør og vin, eller hvorfor ikke leke oppdagelsesreisende og gå på villdyrjakt?

I Tallinn fins det alltid ting å gjøre. Føl historiens vingeslag og opplev hvordan fortiden har stoppet opp i forskjellige tidsperioder. Besøk en av byens vakre gamle kirkegårder, som ofte ligger omkranset av nydelige grønne skoger, og som gir deg et innblikk i samfunnets historie, spaser så gjennom Rotermannkvarteret for å oppleve hvor byen er på vei
+

i dag. Du kan også leie en sykkel og begi deg ut til en av Tallinns strender, strandpromenader og vakre grøntområder. Her fins også en rekke markeder, festivaler, konserter, utstillinger og messer. Sjekk gjerne også ut småbyene på landet eller besøk øyene ved kysten!
 

 

 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
TALLINN STORBYFERIE. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.