LUKSUSWEEKEND TALLINN {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 2 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

LUKSUSWEEKEND I TALLINN

Å bo på luksushotell i Tallinn betyr at man får nyte et femstjerners opphold med alle bekvemmeligheter, fluffy badekåper, restauranter i toppklasse og frokostbuffeer der ingenting savnes. Servicen er på topp og atmosfæren får deg til å glemme hverdagen. Vi har håndplukket noen av våre favoritter blant luksushotellene i Tallinn og kombinert dem med våre beste flypriser. Vips kan du bestille våre populære luksuspakker til knallpriser!

Foruten å bo luksuriøst er det mange ting du kan gjøre for å få en luksuriøs weekend. Tallinn er et rimelig weekendreisemål der du virkelig har råd til å unne deg litt ekstra. Som å spise treretters flere dager på rad. Her serveres både
+

internasjonale retter og delikatesser fra det lokale kjøkkenet. Å unne seg noe for kropp og sjel er også nesten en selvfølge, siden Tallinn er berømt for sin spakultur. Her fins både fine spahoteller og dagspa med spabehandlinger som holder en høy standard. Unn deg også litt hverdagsluksus med en ekstra kake- og kaffekos på en av kafeene ved Rådhustorget i gamlebyen.

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
LUKSUSWEEKEND TALLINN. FLY / 2 HOTELLNETTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.