Pakkereise DUBAI {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 6 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

PAKKEREISE DUBAI

Hopp over de turistifiserte jeep- og kamelturene ute i ørkenen og gjør som dubaiboerne selv. Finn veien til Al Marmoums kamelkappløpsbane og se hvordan kamelene forsvinner i en støvsky i horisonten, for så å dukke opp igjen og rase over mållinjen i en utrolig fart! Også det enorme hesteanlegget Meydan er vel verdt et besøk for å se sheikenes vidunderlige, dyrebare hester dundre av gårde. Men husk — veddemål er strengt forbudt i islam ...

Vil du egne deg til en mer genuin type shopping enn å kjøpe designerklær i Mall of Arabia eller krydder i souken, sats på det uhyre interessante området Al Quoz — som skjuler mengder av kunstgallerier og håndverkere bak sin kjedelige industrielle fasade. Sjekk
+

også ut det lokale prosjektet Art in the Citys ”ArtBus”, som tilbyr bussturer til byens for tidens hotteste scener og alternative happenings. Og forresten er det gratis!

Andre ting å gjøre i Dubai er å utforske det mindre kjente, røkelseduftende indiske kvarteret i området Bur Dubai. Her kan du blant annet handle spennende eksotiske produkter og besøke de stemningsfulle hindutemplene Shiva og Krishna Mandir.

 

 

Valgt fly
PAKKEREISE DUBAI. FLY / 6 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.