STORBYFERIE KØBENHAVN {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 2 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

WEEKEND I KØBENHAVN

København er hottere enn noensinne. TV-serier som Forbrytelsen og Borgen får folk til å valfarte over Skagerak, og etter en weekend i den danske hovedstaden vender man aldri skuffet tilbake. Gourmetmat, design, shopping, kultur, natteliv — det hersker ingen mangel på ting å gjøre i København. Sykkelen hevdes å være det overlegent mest energieffektive transportmidlet. Dette er noe som københavnerne virkelig har tatt innover seg, og man ser flere syklister enn bilister i indre bykjerne. Et smidig system med utlånssykler gjør det dessuten enkelt for besøkende å oppleve byen fra sykkelsetet. Nørrebro er bydelen med herlig kontinental atmosfære der du shopper alt fra eksklusive designerplagg til annerledes retro-dingser. Her ligger
+

også Torvehallerne, byens berømte og lekre salgshaller. Spis i en av matbarene, eller kjøp med deg delikatesser til en piknik i Kongens Have. I det kule kvarteret Kjøttbyen ligger slaktebutikkene vegg i vegg med kunstgallerier og designbutikker. Området, som før var lurvete og nedslitt, har i dag en høy hypefaktor, og det er her man finner byens hotteste restauranter og natteliv. For et spennende museumsbesøk skal du sjekke ut Cisternerne. Plassert under jorden i det som tidligere var vannreservoarer, derav navnet, har museet et uvanlig klima som åpner opp for annerledes utstillinger.

 

 

Vekslingskurs

1 DKK / 1,36NOK

Valgt fly
KØBENHAVN STORBYFERIE. FLY / 2 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.