STORBYFERIE BRUSSEL {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLY / 3 HOTELLNETTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Søk fly + hotell

WEEKEND I BRUSSEL

Brussel kalles Europas hovedstad og huser både EU-parlamentet og NATOs hovedkvarter. Passe nær Norge for en helgetur, passe langt unna for å kunne by på en annerledes kultur og arkitektur, og ikke minst guddommelig sjokolade. Reis hit hvis du føler for å blande storbysightseeing med skummende belgisk øl og rusle blant forretningsfolk fra hele verden.

De typiske turistmålene er EU-parlamentet, der man kan gå på guidet tur, og Manneken Pis, den tissende gutten. Pass på å se statuegutten når han er kledd i et av sine mange kostymer, skjema over klesskiftene finner du ved fontenen han er en del av.

Ting å gjøre i byen inkluderer selvsagt å fråtse i sjokolade, pommes frites og muslinger, og for deg som er
+

tegneseriefan, anbefaler vi Tintin-museet, La Musée Hergé. Grand Place er et must, torget er omgitt av svært vakre 1600-tallshus, og herfra er det kort vei til alt. Kunstmuseer som klassiske Musées Royaux des Beaux-Arts er vel verd et besøk. Brussel er framfor alt reisemålet for deg som nyter de gode ting i livet. Kanskje runder du av med et besøk i den tradisjonsrike sjokoladebutikken Neuhaus, grunnlagt i 1857 som det første sjokoladehuset i Belgia. Her du kan shoppe smakfulle gaver. Utfordringen blir selvsagt å la være å spise opp gavene selv.


 

Vekslingskurs

1 EUR / 10,24NOK

Valgt fly
STORBYFERIE BRUSSEL. FLY / 3 HOTELLNETTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Prisen gjelder flyreise inkl. flyskatt samt del i rom/leilighet, med forbehold om at det blir utsolgt. Ønsker du andre hoteller eller datoer, søk i Reisefebers komplette utvalg.
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.