Reiser til Italia

Shop i elegante motehus i Milanos gylne triangel og bruk hele ettermiddagen på utrolige 10 Corso Como. Besøk Sorrento med torget Piazza Tasso og de koselige kaffebarene og kjør videre mot kunstnerbyen Positano og byen Amalfi med sin vakre katedral St. Andrea. Dra på oppdagelsesferd med leiebil blant olivenlunder i Toscana eller kast en mynt i Fontana di Trevi, lytt til Pavens tale på St. Peters plass og ta en kaffe ved Spansketrappen i Roma. Overrask din kjæreste med en romantisk helg i Venezia og ta Canal Grande til Markus-plassen, glassblåserøya Murano og Lidos elegante strender.

Vi gir deg fly, hotell, storbyferier, leiebil, fotballbilletter til Serie A og mye mer. Reis til noen av favorittreisemålene Roma, Milano, Pisa, Firenze og Amalfikysten.

Roma
Firenze
Pisa
Venedig
Milano
OBS!

Om du har bestilt to enkeltbilletter: Hvis den ene flyvningen av en eller annen årsak ikke gjennomføres som planlagt, så avbestilles/endres ikke den andre flyvningen automatisk. Du må da selv endre billetten. Hvis det ikke er mulig å endre billetten står du selv for kostnaden.